kras auto wegpoetsen

Wiki Article

Is het beschamend als je gaat parkeren? Laat je Japanse voertuig door ons poetsen. De weersbeïnvloedingen doen je renault weinig goeds, de tijd is aangebroken om deze door ons onder handen te laten nemen. Na lange tijd buiten te hebben gestaan is dat ook behoorlijk onbetwistbaar, maar geen probleem, in goede handen is alles weer van ouds. Voor de fraaiste resultaten zullen we de bovenste laag weer doen schitteren. Met sterke producten en de grootste zorg krijg je de bolide weer in spraakmakende staat terug. Zie op onze website vele voor en na afbeeldingen om jezelf te overtuigen. In niet al te lange tijd staat er dan weer een fraai fonkelende automobiel voor je appartement waar je een lekker gevoel van krijgt.

Zodra je in je Fiat stapt is het gebeurd, steentjes die omhoog springen of even niet uitkijken met je autosleutel en een witte streep laat zich in je lak zien. Spijtig, er valt spijtig genoeg niks tegen te beginnen maar wel wat tegen te doen. Al die beschadigingen maken de kleur ook flets, het ziet er niet uit. Om van al die steenaanslag in je auto af te komen kan je deze bij ons achterlaten om een polijstbehandeling te laten ondergaan. Zodra de professionele polijstbehandeling achter de rug is, zijn krassen die afkomstig zijn van je sleutels, een paar takken of steentjes weer volstrekt verdwenen. Wat het meest in het oog springt is de kleur, deze is weer helder.

Is het niet prachtig al die glimmende auto's die glanzen in het licht van de zon of onder een lantarenpaal? Je kan je eigen spiegelbeeld zien zo hard glimt de laklaag. Dit krijg je voor elkaar met nano-coating en deze dienst zit tevens in ons assortiment, dus jouw voertuig kan er net zo gelikt uit gaan zien. Wat is nano-coating nu precies? Nou het is een aparte ondersteunende laag over je bestaande autolak heen die voor enkele jaren goed is. Wat nodig is, is dat de auto eerst geheel gepolijst moet zijn anders wilt de gel niet pakken. Het eindresultaat is dat regenwater en al het andere viezigheid van deze autolak afglijdt zodat je altijd in een sprankelende auto naar je werk kan.

Wil je de binnenkant van je auto laten schoonwassen zodat deze aangenaam is om in te zitten? Wij maken werk van het gehele auto interieur, de autostoelen en dashboard tot de vloer aan toe. Waar is het binnenkant laten schoonmaken voor nodig? Na een aantal maanden is het auto interieur lang niet zo schoon meer als toen het was. En welk zelfrespecterend persoon wilt er nu genoegen nemen met een smerig interieur. De stoffen zetels komt na onze interieur reiniging er nogmaals als nieuw uit te zien. Veel mensen vinden een nieuw aangeschafte Ford aangenaam ruiken, maar die geur verdwijnt terwijl er andere bijkomen. We gaan niet overheersen met een nieuwe prettig ruikende geur, maar verwijderen deze zodat je binnenkant weer zalig geurt.

Ook een compleet pakket kopen kan, dan maken we je bolide van binnen en buiten schoon. Neem bijvoorbeeld bij ons het ‘Interieur reinigen’ pakket af. Tevens kan je zelf kiezen om meerdere pakketten in te zetten, zo nemen we alles in 1 keer mee. Wij bieden onze diestbaarheid aan voor bedrijven maar ook voor particulieren. We stellen het reuze op prijs als je ons wilt adviseren bij bijvoorbeeld je vader. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Breng ons maar eens een bezoek.

Is het beschamend als je wegrijdt? Laat je vierwieler door ons poetsen. Wind doet je renault weinig goeds, het wordt tijd om deze door ons een poetsbeurt te geven. Na zoveel jaar buiten te hebben gestaan is dat ook best onweerlegbaar, maar geen zorgen, in liefhebbende handen komt ie er als nieuw uit te zien. De bovenste laag wordt weer tot leven gewekt voor het fraaiste resultaat. Onze medewerkers zijn altijd voldaan op het eindresultaat, en dat is niet zo vreemd, want ze maken gebruik van de betere producten en geven de grootste zorg aan je bolide. Zie op onze site enkele voor en na foto's om ons met een gerust hart te vertrouwen. Spoedig staat er dan weer een fraai blinkende bolide voor je garage waar je graag naar kijkt.

Zodra je in je Mercedes stapt kan het gebeuren, grind dat omhoog springt of even niet uitkijken met je autosleutel en er zit een kras in je lak. Een hele boel krassen in je lak die je hoopt te ontlopen. Al die krasjes maken de kleur tevens mat, het is wel eens mooier geweest. Om van al die aanslag in je vierwieler af te komen kan je deze aan ons toevertrouwen om te laten polijsten. Een krasvrije lak door onze polijstbehandeling geeft je bolide weer de helderheid die het had toen je hem bij de autodealer voor het eerst had gezien. Wat meteen opvalt is de kleur, deze is weer helder.

Heb je wel jezelf lopen vergapen aan die glanzende kleuren van een nieuwe Kia? Dat je de hond aan het uitlaten bent en zoiets hebt van dat is wel erg appetijtelijk? Dat wordt gedaan met glas-coating en dit is wat wij ook in ons aanbod hebben, dus jouw bolide kan er net zo gelikt uit gaan zien. Glas-coating is een transparante laag over de bestaande autolak heen, door dit blijft je voertuig vele jaren extra beschermd. Wat nodig is, is dat de bolide eerst tot in de puntjes gepoetst moet zijn wilt de nano-coating werken. Na deze glas-coating heeft regenwater en vuil geen grip meer op je lak, je bolide blijft helemaal droog.

Je bolide interieur laten verfraaien zodat deze er weer spik en span uitziet? Gesoffeerde stoelen verkrijgen hun oorspronkelijke kleur en alles wat aan de binnenkant te vinden is is zo netjes of als het net uit de fabriek komt. Waarom je je interieur wilt laten opknappen? Na een jaar is het auto interieur website lang niet zo smetteloos meer als toen het was. Als je je vriend gaat ophalen dan is het een blamage als die een vieze lift krijgt. Elk hoekje en gaatje wordt door ons aangepakt zodat er geen vuiltje meer te zien is. Talloze mensen vinden een nieuw aangeschafte Toyota prettig geuren, alleen duurt die geur niet voor eeuwig. Alle onprettige geuren die het auto interieur rijk is vernietigen we zodat je neus volop je zintuigen kan gaan doen tintelen.

Om je bedrijfswagen compleet van buiten en binnenkant fatsoenlijk te laten maken bieden we ook pakketten aan. Het ‘Interieur reinigen’ pakket is een voorbeeld die je bij ons kan kopen. Tevens is het best pienter om een ander pakket erbij te nemen, zo nemen we alles in 1 keer mee. Heb je een bedrijfswagen of een boodschappenauto? Wij maken hier geen verschil in, we helpen iedereen aan een fonkelend schoon voertuig. We stellen het enorm op prijs als je ons wilt aanprijzen bij onder andere je buurvrouw. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Kom maar eens bij ons langs.

Report this wiki page